?

Log in

No account? Create an account

Previous Entry | Next Entry

icon problems

I'm having trouble uploading my icons. They don't seem to show. It started a few days ago. Stopped for a while. Also some of the ones already uploaded earlier are not showing. Today I have the problem reappear. Very weird. I can load them up on other sites, but not here. Anyone have that problem?

Tags:

Comments

( 11 comments — Leave a comment )
sailinghome
Dec. 4th, 2009 03:49 am (UTC)
Yeah I'm having issues too.
girlspell
Dec. 4th, 2009 04:02 am (UTC)
Today was the worst. When I hit the proceed button to upload, I would get a blank screen.

I feel better, knowing it's not just me. At least half of my icons are not showing.
starjourneying
Dec. 4th, 2009 05:52 am (UTC)
Several of my icons did not show up ealier today. Now they are. Must be an LJ fluke.
girlspell
Dec. 4th, 2009 11:28 am (UTC)
Well today (so far) it looks normal, but yesterday....! Also a couple of pages I pulled up through my email, none of the icons showed up. I thought it was my internet service going wonky.
starjourneying
Dec. 4th, 2009 11:24 pm (UTC)
Still missing pics today. What is going on with LJ? Could it have been their maintenance a few days ago? Who knows!
girlspell
Dec. 4th, 2009 11:32 pm (UTC)
I wrote to their help desk. They said it was still maintenance. Who knows? :(

I found my missing pics. Look at this link:

http://community.livejournal.com/lj_maintenance/126307.html

also:
Please note that your userpics have not been deleted, but are temporarily not displaying correctly. Once the site maintenance is finished, you should be able to upload and view userpics normally. I'm sorry for any inconvenience this is causing you, and thank you for your patience.

I would give it till tomorrow. If you don't have your missing pics, write to them.
brotherskeeper1
Dec. 5th, 2009 02:45 am (UTC)
No, not having any problems but perhaps it has to do with what cluster they have people in.

I hope the problem of weird and not our icons doesn't start again. I thought that would never end.
nienna_weeper
Dec. 4th, 2009 07:23 am (UTC)
I've had icons suddenly not show... It's a LJ thing, I think. Now I'm curious and need to go look to make sure they are all there!
girlspell
Dec. 4th, 2009 11:28 am (UTC)
Things look more normal so far today. Weird things going on with LJ.
(Deleted comment)
girlspell
Dec. 4th, 2009 07:12 pm (UTC)
I wrote to the help desk at lj. They said it was because of some maintenance. But that work was supposed to be finished on 12/2/09. "shugs" I don't know what it was, but it seems to be OK now.
girlspell
Dec. 5th, 2009 09:33 pm (UTC)
snow...
( 11 comments — Leave a comment )